Therapeuten

Harro Vieregge (BIG: 69040036604)

Fysiotherapeut sinds 1992. Manueeltherapeut sinds 1999

Ik heb fysiotherapie gestudeerd in Utrecht aan de internationale Academie voor fysiotherapie. Na deze opleiding heb ik 6 jaar in Zwitserland gewoond en gewerkt en na terugkomst in Nederland in Zwolle, in het Gezondheidscentrum Stadshagen. In die tijd heb ik opleidingen gevolgd in sporttaping via McConnell, Manuele therapie, Kinder-manueeltherapie (HCFS-behandeling) en medische trainingstherapie. Sinds september 2005 heb ik het deel van de praktijk van Roel van Wijk overgenomen en ben ik fulltime werkzaam als fysio-, manueeltherapeut. De afgelopen periode heb ik me vooral gericht op sportrevalidatie en hiervoor ook de benodigde certificaten behaald.

Janet Vieregge (BIG: 19039629304)

Fysiotherapeut sinds 1992. Oedeemtherapeut sinds 2001

Ik heb evenals Harro fysiotherapie gestudeerd aan de Internationale Academie voor Fysiotherapie in Utrecht. Na deze opleiding heb ik samen met Harro 6 jaar in Zwitserland gewoond en gewerkt. In die tijd heb ik cursussen gedaan voor NDT-behandeling (vroegere BOBATH) en de opleiding tot oedeemtherapeute afgerond. Ik ben sinds 2008 mede maatschapslid en werk op maandag en donderdag in de praktijk als fysiotherapeute en oedeemtherapeute. De afgelopen jaren heb ik mijn certificaten gehaald voor Medical Taping/ Lymfetaping, revalidatie na totale heup-, en knieprotheses, sportrevalidatie en “Begeleiding van de oncologische cliënt”.
Naast humaan fysiotherapeut ben ik ook dierfysiotherapeut in opleiding. Ik hoop in de zomer van 2020 mijn diploma hiervoor te behalen.