Therapeuten

Lammita Bos
SAM_0641Ik ben in 1988 afgestudeerd aan de toenmalige “Academie voor Fysiotherapie” in Groningen. Na veel waarnemingen in de regio kon ik mij in 1992 bij de maatschap van “Fysiotherapie Zwartsluis” aansluiten. Na mijn afstuderen heb ik verschillende cursussen over verschillende aandoeningen gevolgd, om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. In de beginjaren heb ik mij vooral gericht op klachten van de bekkenbodem. Dit zijn vooral incontinentie klachten en bekken klachten tijdens de zwangerschap. De laatste jaren heb ik me veel verdiept in schouderklachten wat resulteerde in een aansluiting bij het “Schouder Netwerk Groot Zwolle”,een samenwerkingsverband tussen de chirurgen van de Isala Kliniek en gespecialiseerde schouder fysiotherapeuten in de regio.

 

 

 

Harro Vieregge
SAM_0656Fysiotherapeut sinds 1992. Manueeltherapeut sinds 1999.

Ik heb fysiotherapie gestudeerd in Utrecht aan de internationale Academie voor fysiotherapie. Na deze opleiding heb ik 6 jaar in Zwitserland gewoond en gewerkt en na terugkomst in Nederland in Zwolle, in het Gezondheidscentrum Stadshagen. In die tijd heb ik opleidingen gevolgd in sporttaping via McConnell, Manuele therapie, Kinder-manueeltherapie (HCFS-behandeling) en medische trainingstherapie. Sinds september 2005 heb ik het deel van de praktijk van Roel van Wijk overgenomen en ben ik fulltime werkzaam als fysio-, manueeltherapeut. De afgelopen periode heb ik me vooral gericht op sportrevalidatie en hiervoor ook de benodigde certificaten behaald.

 

 

Janet Vieregge
SAM_0661
Fysiotherapeut sinds 1992. Oedeemtherapeut sinds 2001.

Ik heb evenals Harro fysiotherapie gestudeerd aan de Internationale Academie voor Fysiotherapie in Utrecht. Na deze opleiding heb ik samen met Harro 6 jaar in Zwitserland gewoond en gewerkt. In die tijd heb ik cursussen gedaan voor NDT-behandeling (vroegere BOBATH) en de opleiding tot oedeemtherapeute afgerond. Ik ben sinds 2008 mede maatschapslid en werk op maandag en donderdag in de praktijk als fysiotherapeute en oedeemtherapeute. De afgelopen jaren heb ik mijn certificaten gehaald voor Medical Taping/ Lymfetaping, revalidatie na totale heup-, en knieprotheses, sportrevalidatie en ga ik beginnen met de cursus “Begeleiding van de oncologische cliĆ«nt”.